Product Type
Application Area
Lighting Effect
Product Type
Application Area
Lighting Effect
Careers  

Customer Service - Antwerpen

Verkoopmedewerker binnendienst (m/v)

  • Location: Antwerpen, Belgium
  • Date Posted: 29 Aug 2016

iGuzzini illuminazione is Italiaans marktleider in technisch architecturale verlichting en behoort in Europa tot de belangrijkste ondernemingen in de verlichtingstechniek. Met het streven naar optimale lichtoplossingen biedt iGuzzini een innovatief productpalet voor zowel buiten als binnen en garandeert het uitmuntende advies-, ontwerp- en servicediensten. 
Voor onze vestiging in Antwerpen zoeken wij een dynamische en betrokken medewerker in de functie van

Verkoopmedewerker binnendienst (m/v)
(Customer Service)


In deze veelzijdige centrale functie staat u in nauw contact met zowel onze klanten (architecten, binnenhuisarchitecten, lichtontwerpers, aannemers, bouwheren en elektrotechnische installatiebedrijven) als met uw collega's in de buitendienst, voor de effectieve uitvoering van projecten. Als uitgesproken dienstverlener draagt u wezenlijk bij tot het gemeenschappelijk realiseren van moderne lichtoplossingen voor zowel binnen als buiten.

U brengt een grote kennis en ervaring in projecten mee en heeft een goed technisch begrip, in het ideale geval komt u uit de verlichtingsbranche. Een vriendelijke en competente omgang met klanten en medewerkers aan de telefoon is één van jouw prioriteiten. Zakelijk denken en handelen en een innemende persoonlijkheid vormen de basis van uw toekomstige teamsucces. Zeer goede kennis van het Nederlands en Frans, in woord en geschrift is vereist. Bij voorkeur beheerst u daarnaast Engels op een goed niveau.

Apply as new candidate

The Blade

We are always fascinated by beauty. Beauty is what lends things their immortality.
hidden button