Product Type
Application Area
Lighting Effect
Light Source
Product Type
Application Area
Lighting Effect
Light Source
Careers  

Sales engineer - Antwerpen / Limburg

Sales engineer verlichting in de buitendienst (m/v) voor de regio het volgende gebied: Antwerpen / Limburg

  • Location: Antwerpen, Belgium
  • Date Posted: 29 Aug 2016

iGuzzini illuminazione is Italiaans marktleider in technisch architecturale verlichting en behoort in Europa tot de belangrijkste ondernemingen in verlichtingstechniek. 
Met het streven naar optimale lichtoplossingen biedt iGuzzini een innovatief productpalet voor zowel buiten als binnen en garandeert het uitmuntende advies-, plannings- en servicediensten.
 
Voor de uitbreiding van onze activiteiten en verdere expansie zoeken wij een ervaren, dynamische en zelfstandige persoonlijkheid als:

Sales engineer verlichting in de buitendienst (m/v) voor de regio het volgende gebied: Antwerpen / Limburg
 
 
Uw taken:
Begeleiden en onderhouden van bestaande klanten; op- en uitbouwen van klantcontacten (architecten, ontwerp- en ingenieursbureaus, overheden, speciaalzaken en installateurs); voorbereiden en uitvoeren van leveringen en projecten; adviseren van klanten inclusief de daaraan gerelateerde klantspecifieke opstelling van concepten en verlichtingsoplossingen; hoge service- en klantgerichtheid; vaardigheid om een solide en langdurig relatienetwerk op te bouwen met bestaande en potentiële klanten.
 
Onze eisen:
Om bij iGuzzini te werken is een technische opleiding een belangrijk voordeel pre, echter niet absoluut vereist. Flexibiliteit, vermogen om in teams te werken evenals openstaan voor nieuwe ontwikkelingen zijn echter vereist. Om deze veelzijdige en uitdagende taak te kunnen vervullen, dient u te beschikken over relevante ervaring in adviserend verkopen of projecten in de verlichtingsbranche.
 
Ons aanbod:
Een interessante, zelfstandige en creatieve functie in een innovatief bedrijf, dat trendsetter is in de branche. U zult grondig worden opgeleid in onze concepten en producten en ingewerkt worden door ervaren collega's. Ons plannings- en verkoopteam binnendienst geeft u de grootst mogelijke ondersteuning.

Apply as new candidate

The Blade

We are always fascinated by beauty. Beauty is what lends things their immortality.
hidden button